Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги жителів с. Актове, с.Трикрати

Оголошення
03.11.2021

Повідомлення

 про початок процедури проведення громадських слухань щодо містобудівної документації - проекту Генеральних планів та  розділів «Охорона навколишнього природного середовища» с. Актове, Трикрати

 

Нові Генеральні плани розробляються у зв’язку з тим, що попередньо розроблена містобудівна документація частково втратила актуальність, а також у зв’язку з отриманням містобудівної документації, яка б дала можливість приймати управлінські рішення щодо розміщення нових території для житлової та громадської забудови, впорядкування його територій, а також забезпечити сталий розвиток населеного пункту, визначивши черговість розміщення нової житлової забудови, покращення культурно-побутового обслуговування населення та існуючого функціонального зонування території міста, удосконалення вулично-дорожньої мережі, забезпечення формування повноцінного життєвого середовища.    

Генеральні плани с. Актове, с. Трикрати складається з текстових та графічних матеріалів. До складу текстових матеріалів включаються – пояснювальна записка, основні положення Генерального плану. Розроблено розділи «Охорона навколишнього природного середовища».  Графічні матеріали Генеральних планів с. Актове, Трикрати  та масштаби – згідно завдання на проектування та ДБН Б.1.1-15:2012.

Замовник – Виконавчий комітет Олександрівської селищної ради, 56530, Вознесенський район, смт Олександрівка, вул. Подзігуна Генерала, №208, тел. Приймальної 05134 96147

Розробник проекту – ТОВ «ТБ Миколаївський обласний інжиніринговий центр». Головний архітектор проекту – Матвіїв О.В.. Адреса: м. Миколаїв, вул.. Нікольська, 29/1.

Підстави для розроблення проекту – рішення Олександрівської селищної  ради 7 сесії 9 скликання № 77 від 10 червня 2021 року «Про розроблення містобудівної документації «Генеральний план с. Трикрати Вознесенського району Миколаївської області» та № 90 від 10 червня 2021 року «Про розроблення містобудівної документації «Генеральний план с. Актове Вознесенського району Миколаївської області». Договір №183 від _________________2021 р.

Матеріали проектів Генеральних планів та розділів «Охорона навколишнього природного середовища» с. Актове, с. Трикрати розміщені з 03.11.2021 по 03.12.2021 в приміщенні виконавчого комітету Олександрівської селищної ради за адресою: 56530, Вознесенський район, смт Олександрівка, вул. Подзігуна Генерала, №208, та с. Трикрати вул.. Майдан Незалежності, 54 організацію громадських слухань та розгляду пропозицій громадськості призначено  03 грудня 2021 року  тел. 05134 96147 .

Розгляд та узагальнення пропозицій громадськості до проектів Генеральниї планів та розділів «Охорона навколишнього природного середовища» с. Актове, с. Трикрати приймаються з 03.11.2021 по 03.12.2021, шляхом подання письмового звернення до виконавчого комітету Олександрівської селищної ради за адресою: 56530, Вознесенський район, смт Олександрівка, вул. Подзігуна Генерала, №208.

06.12.2021 о 11.00 год. в приміщенні Будинку культури Триктатського старостинського округу за адресою: 56530, Вознесенський район, с. Трикрати, вул. Мальченко, №35 розпочнуться громадські слухання щодо містобудівної документації -  проектів Генеральних планів та розділів «Охорона навколишнього природного середовища» с. Актове, с. Трикрати.

 

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше