Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Цікава інформація
17.07.2023

Перерахунок пенсії з 01 липня 2023 року

 

З 1 липня Пенсійним фондом Миколаївщини, відповідно до пункту
5 постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2023 № 168 “Про індексацію пенсійних і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2023 році” вперше автоматично (без звернень пенсіонерів) на 19,7% підвищено пенсії особам, яким призначено пенсії відповідно до Законів України "Про державну службу", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про статус народного депутата України", "Про наукову і науково-технічну діяльність", строк призначення яких до 31.12.2022 включно.

Це другий етап індексації, передбачений зазначеною постановою. З 1 березня поточного року більшість видів пенсій вже проіндексували.

В липні, за матеріалами пенсійних справ, перераховано спецпенсії для
447 жителів Миколаївщини, середній розмір підвищення склав 1048,62 грн.

 

Начальник Головного управління                                     Олена СИЧУГОВА

 

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше