Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги мешканців громади

Цікава інформація
25.01.2022

До уваги мешканців громади.

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Олександрівської селищної ради повідомляє, що Міністерство цифрової трансформації України в межах компетенції інформує населення про можливість оцінювати сервіс у центрах надання адміністративних послуг.

Відгуки громадян дають змогу проаналізувати з якими проблемами найчастіше стикаються громадяни, які мають потреби й запити та підвищити

рівень державного сервісу.

Дуже необхідно, щоб якомога більше українців дізналися про нову можливість. Адже кожен відгук, скарга або пропозиція допоможуть покращити обслуговування в державних органах. Саме для цього створено  відеоролики для соціальної кампанії «Бажаєте, щоб наступний візит до Центру став кращим? Розкажіть, будь ласка, про останній».

Відео розміщено за посиланням: https://cutt.ly/lT7BeSw. Хронометраж відеороликів — 28 та 15 секунд. Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення визнала 2 відеоролики соціальною рекламою:

https://cutt.ly/lIim2V8.

Мета кампанії — проінформувати громадян про змогу залишати відгуки та ділитися враженням про сервіс у ЦНАП. Також довести населенню, що їхня думка важлива та буде врахована для покращення роботи ЦНАП. Період інформаційної кампанії: від 1 лютого 2022 року до 1 червня 2022 року.

 

 

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше