Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Миколаївській ОДА відбулась нарада щодо розробки туристичного проєкту «Миколаївська Рів'єра»

Цікава інформація
25.05.2021
 
У Миколаївській ОДА відбулась нарада щодо розробки туристичного проєкту «Миколаївська Рів'єра»
 
У вівторок, 25 травня, відбулась нарада щодо розробки туристичного муніципального проєкту «Миколаївська Рів'єра» за участі радника голови Миколаївської ОДА Тетяни Волинець, заступника Очаківського міського голови Олексія Васькова, директора РФПП в Миколаївській області Володимира Євсєєва, голови Миколаївського осередку Спілки економістів України Олексія Мірошниченко та представників управління з питань туризму і курортів Миколаївської облдержадміністрації.
 
Тетяна Волинець повідомила, що проєкт дійсно важливий для Миколаївщини та пріоритетний, як для обласної влади, так і територіальних громад.
 
«Маю далекоглядні погляди, що саме спільними зусиллями облдержадміністрації, територіальних громад та Агенції розвитку Миколаївської області нам вдасться втілити такий цікавий, динамічний та потрібний для Миколаївської області проєкт. Він має на меті розвиток туристично-рекреаційної інфраструктури, шляхом створення дестинаційного кластеру та забезпечення доступності унікальних об‘єктів природи та історико-культурної спадщини для відвідувачів», - зазначила Тетяна Волинець.
 
За її словами унікальність проєкту є те що він вже реалізується. На сьогоднішній день триває робота з наповнення дестинаційного туристичного кластера «Миколаївської Рів'єри».
 
Довідково
 
Миколаївська облдержадміністрація з метою розвитку туристично- рекреаційної галузі розробляє інвестиційний проєкт «Миколаївська Рів’єра» для участі в ініціативі з проєктів муніципального партнерства від програми «U- LEAD з Європою» Проєкт має на меті реконструкцію дороги від м. Миколаєва до с. Коблево, через всі туристичні міста Чорноморського узбережжя в межах області та розвиток туристичних магнітів у цих містах.
 
#миколаївськаобласть #розвиваємоТуризмразом #Миколаївщинатуристична 
 
***
Також стежити за нашими новинами можна у Фейсбук:  https://m.facebook.com/107927151403342/
 
Для отримання додаткової інформації звертайтесь за телефоном 066-350-38-97 – Меланія Саркісян
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше