Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Святкування Дня селища Олександрівка

Анонс події
15.10.2019

Олександрівка - мальовниче селище,  що розкинулося на березі річки Південний Буг. 13 жовтня напередодні Покрови Пресвятої Богородиці  олександрівці відсвяткували 315- річницю з Дня заснування селища. Завдяки селищному голові Миколі Бензарю, приватним підприємцям і  меценатам урочистості та народні гуляння пройшли в дружній теплій атмосфері і звичайно не обійшлось без танців, смачної юшки, смаженої рибки, вертути та традиційної мамалиги зі шкварками.

    День селища – особливе свято, яке об’єднує всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селищі з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Олександрівка завжди славилась людьми - талановитими, щирими, добрими й працелюбними. Саме завдяки їх старанням, умілим рукам, натхненній праці вона живе. Тож шановні мешканці Олександрівки, від щирого серця вітаємо всіх вас з Днем селища! Бажаємо добра, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій! Зичимо всім жителям селища Божого благословіння, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, достатку, наснаги у всіх ваших добрих справах. Нехай мир та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у згуртовану та дружну громаду! Зі святом! Хай квітне наша рідна Олександрівка!

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше