Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги жителів Олександрівської територіальної громади!

Оголошення
26.04.2021

Додаток

                                                                                                               до протоколу засідання                            регіональної комісії з                                                                                                            питань ТЕБ і НС при Миколаївській                                                                                                                               облдержадміністрації №15 від 23.04.2021р.

 

ПЕРЕЛІК

рекомендацій щодо дотримання в Миколаївській області  обмежувальних протиепідемічних заходів під час святкування Великодня в умовах епідемічної ситуації, пов’язаної із поширенням COVID-19

  1. У зв’язку із загостренням епідемічної ситуації, пов’язаної із поширенням COVID-19, рекомендувати вірним брати участь в Пасхальних богослужіннях у домашніх умовах – через онлайн-трансляцію.
  2. Якщо люди все ж відвідуватимуть богослужіння, рекомендувати їм, по-перше, перебувати на вулиці із дотриманням фізичної дистанції – не менше 1,5 м, по-друге, відвідувати богослужіння лише 1 особі від домогосподарства (іншими словами утриматися від сімейних відвідувань), по-третє, не вдаватися до святкових обійм та привітань з безпосереднім контактом.
  3. Заохочувати людей похилого віку та осіб з хронічними захворюваннями та з симптомами респіраторних захворювань залишатися вдома.
  4. Біля входу в храм розмістити станції дезінфекції рук та, за можливості, пристрої для безконтактного вимірювання температури.
  5. Відстань між відвідувачами у храмі – не менше 2 м.
  6. Люди, які перебувають у храмі або на території біля нього, повинні бути у вдягнутих засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторах або захисних масках, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.
  7. Сприяти, аби біля входу до храму не створювались скупчення людей.
  8. Якщо люди приходитимуть до храму з пасхальними стравами, освячення має здійснюватися на вулиці з дотриманням фізичної дистанції 1,5 м та всіх карантинних норм (розглянути можливість нанесення горизонтальної розмітки або інших засобів дистанціювання).
  9. Якщо храм знаходиться неподалік парку/скверу, то рекомендовано освячення проводити в парку/сквері.
  10. У передмістях міста Миколаєва, малих населених пунктах (селах, селищах) освячення великодніх страв може здійснюватися біля помешкань вірян з дотриманням фізичної дистанції 1,5 м та карантинних норм.

 

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше