Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Оголошення
27.08.2020

Повідомлення про оприлюднення

проєкту документа державного планування та

звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

Повідомляємо, що відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Олександрівська селищна  рада оприлюднює документу державного планування – «Детального плану території, що обмежена вулицями Залізнична, Комарова, Одеська та безіменним провулком в селі Трикратне Олександрівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області» на підставі рішення Олександрівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області від 10 липня 2020 року №12 та звіт про стратегічну екологічну оцінку .

Головна мета дійсного детального плану території – уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, параметрів забудови та ландшафтної організації частини  території за межами населеного пункту; визначення її функціонального призначення та параметрів забудови з метою розміщення артезіанської свердловини; виявлення та уточнення територіальних ресурсів для всіх видів функціонального використання території; визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами; визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки; обґрунтування потреб формування нових земельних ділянок та визначення їх цільового призначення, зображення існуючих земельних ділянок та їх функціонального використання; створення належних умов охорони і використання об’єктів культурної спадщини та об’єктів природно-заповідного фонду, інших об’єктів,  що підлягають охороні відповідно до законодавства.

Замовник документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку – Виконавчий комітет Олександрівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області. Орган, який приймає рішення про затвердження документу державного планування, – Олександрівська селищна рада Вознесенського району Миколаївської області, виконавець документу державного планування та звіту про СЕО– ТОВ «ПБ Базис».

Процедура громадського обговорення з питання розгляду документу державного планування – «Детального плану території, що обмежена вулицями Залізнична, Комарова, Одеська та безіменним провулком в селі Трикратне Олександрівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку, буде здійснена з 20 серпня 2020 року по 21 вересня 2020 року, відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку».

 Громадські слухання містобудівної документації відбудуться 8 вересня 2020 р. о 12.00 годині, за адресою Миколаївська область Вознесенський район, с-ще Олександрівка, вул. Генерала Подзигуна, буд. 208.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником.

Пропозиції та зауваження подаються до Олександрівської селищної ради, на адресу: 56530, Миколаївська область, Вознесенський  район, с-ще Олександрівка, вул. Генерала Подзигуна, буд. 208 або на електронну адресу: osr-mk@ukr.netЗа результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються. Строки подання зауважень та пропозицій – включно до 24.00 години 21.09.2020 року.

Ознайомитися з проєктами ДДП та звітами про СЕО  можна за адресою: Миколаївська область, Вознесенський  район, с-ще Олександівка, вул. Генерала Подзигуна, буд. 208, а також на офіційному веб-сайти https://oleksandrivskaotg.gov.ua/.

Відповідальний: Получанова Наталія Василівна – начальник відділу земельних відносин, архітектури та будівництва, ЖГК та надзвичайних ситуацій Олександрівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області. тел. (097) 691-64-92; e-mail: nnatasa2012@ukr.net

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту державного планування відсутня.

 

 

      

 

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше