Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вручення премії «Кришталь року»

Анонс події
22.11.2019

Протягом декількох місяців експерти громадської коаліції «За прозорі місцеві бюджети!» перевіряли подані громадами дані щодо управління публічними фінансами. В результаті журі премії «Кришталь року» / #Кришталь2019 від USAID Ukraine - USAID Україна через Програма DOBRE та European Union in Ukraine через ULEAD з Європою / ULEAD with Europe визначило 32 номінанти серед 106 оцінених громад. Ці 32 ОТГ із 13 областей України пройшли відбір за рахунок рейтингу прозорості бюджету. Наша громада теж була зазначена в числі номінантів, селищний голова М.М.Бензар та начальник відділу фінансів С.В.Вергелес гідно виконали свою місію.

     Премія «Кришталь року» та оцінка прозорості бюджетів у 2019 році – результат співпраці Програми DOBRE / USAID, Програми «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією та Естонією, а також громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!».

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше