Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага!

Цікава інформація
07.07.2021

На виконання доручення облдержадміністрації  від 02.07.2021 № 3053/05-23/2-21 до листа Уповноваженого із захисту державної мови Т. Кременя від 02.07.2021 № 2203/4-07/21У щодо набрання чинності 16 липня 2021 року частини 2 - 6, 8 статті 23 та статті 26 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо застосування державної мови у визначених Законом сферах (надання туристичних послуг, створення та поширення культурного продукту тощо) управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації просить  сприяти розміщенню на носіях зовнішньої реклами інформаційних постерів «З 16 липня ще більше української мови» та тематичних плакатів у публічних місцях та в закладах культури.

Електронні макети цієї соціальної реклами доступні для завантаження на сайті  Уповноваженого із захисту державної мови в розділі «Інформування», підрозділ «Соціальна реклама, матеріали для поширення» за посиланням https://mova-ombudsman.gov.ua/informuvannya.  

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше