Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про надання мінеральних добрив

Оголошення
02.11.2023

Про надання мінеральних

добрив

 

Інформуємо, що Уряд США у межах ініціативи AGRI-Україна безоплатно надасть 7,0 тис українським агровиробникам мінеральні добрива для весняної посівної – 2024. Загалом через Програму USAID АГРО українським агровиробникам передадуть 14,0 тис тонн добрив. Кожен учасник зможе отримати до 2,0 тонн мінерального добрива (карбамід) на господарство.

За підтримки Міністерства з аграрної політики та продовольства України, реєстрація на отримання допомоги здійснюватиметься в Державному аграрному реєстрі (ДАР) у розділі «Доступні програми» - USAID АГРО_карбамід під ярі зернові та олійні в сезоні 2024 року.

Подача заявок в ДАРі триватиме з 01-14 листопада 2024 року

Отримати допомогу можуть агровиробники, які:

мають в обробітку від 5 до 500 га у будь-якій області України (за винятком тимчасово окупованих територій);

вирощують зернові або олійні культури;

зареєстровані як юридичні особи або фізичні особи-підприємці, зокрема, сімейні фермерські господарства;

відповідають іншим умовам програми.

Погоджені заявники, які обробляють від 5 до 20 гектарів землі (власна та орендована), отримають по 1,0 тонні добрива, а ті, хто обробляють від 20                      до 500 га - по 2,0 тонни. Пріоритетність в отриманні добрив матимуть господарства, власницями або заявниками яких є жінки (згідно з інформацією в системі ДАР).

Видача добрив планується на листопад-грудень 2023 року.

Враховуючи вищезазначене, просимо розповсюдити інформацію серед агровиробників.

 

Директор                                                                               Олена ПІСКУН

 

37 78 35

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше