Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

АНОНС! Відкриття ЦНАП у Олександрівській об’єднаній територіальній громаді

Анонс події
31.10.2019

АНОНС!

Відкриття ЦНАП у Олександрівській об’єднаній територіальній громаді

  В ході децентралізації громади отримали більш широкі повноваження, ресурси і відповідальність. Перелік послуг, які можуть надаватися на місцях, постійно розширюється. Олександрівська селищна рада в особі селищного голови Бензаря Миколи Миколайовича вирішила питання швидкого та доступного надання адміністративних послуг мешканцям громади.
 Завдяки участі в Програмі
U-LEAD з Європою, яка передбачає підтримку створення або модернізацію центрів надання адміністративних послуг, Олександрівська ОТГ готова до відкриття такого центру.

   Громада успішно співпрацювала з Програмою в інституційному створенні Відділу «ЦНАП» та отримала повне облаштування 9 робочих місць, у тому числі двох віддалених. Відділ ЦНАП в Олександрівській ОТГ забезпечить доступом до якісних адміністративних послуг майже 11 000 мешканців громади.

  Олександрівська громада самостійно відремонтувала приміщення та облаштувала його для потреб людей з інвалідністю

  Свято відкриття ЦНАП відбудеться     5 листопада 2019 року о 10:00 год. в Олександрівській об‘єднаній територіальній громаді  за адресою: вул. Генерала Подзігуна, 208, смт.Олександрівка, Вознесенський район, Миколаївської області.

  За будь-якими уточненнями звертатися:   Світлана Самсоннікова +380675144859, samswet@ukr.net

 

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше